Bretxa o cohesió?En el blog de FesInternet es pot llegir un post anomenat "En positiu".

Fa referència a unes paraules d’Oriol Ferran (Secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació) sobre la bretxa digital, exactament sobre la no bretxa digital ja que proposa que a partir d’ara parlem de cohesió social:

"Més que de fractura digital, volem parlar de cohesió digital. En positiu. Perquè
una societat cohesionada permet que el país afronti la seva aposta futura.”

No se…., realment canviant el nom hem solucionat el problema? Desapareix així la Bretxa digital?

També a la Vanguardia es poden seguir aquestes afirmacions, de fet en la notícia encara es parla de bretxa digital, fins i tot crec que té més sentit, ja que una cosa és dir que es potenciarà la cohesió social per disminuir la bretxa digital i l’altre és dir que a partir d’ara canviarem els termes, i en lloc de dir bretxa li direm cohesió digital.

Comentaris fets


Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en Bretxa i alfabetització digital. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.