Un bon llibre per vacances. Bon estiu!

Demà començo les vacances, això vol dir que durant un temps ben llarg marxo, desconnecto….

Quedarà enrerra durant uns dies la comunicació que he rebut avui per part de l’Àrea Tic (nova SGTI) dient-me que ens obliguen (als formadors) a formar-nos en en el programari liure, quina decepció però, al veure que són els mateixos programes que ja hem começat a formar en els satis (gimp, open office…. -linux? no l’anomenen- firefox….), però bé, ho farem al setembre.

Quedarà enrerra durant uns dies algunes coses que volten pel cap: engegar una nova webquest al voltant de les històries de vida i immigració, la preparació del curs intern de l’escola (aquest cop amb activitats interactives), les possibilitats de la ràdio i el vídeo….

Algunes d’aquestes coses les recuperaré durant el mes d’agost, bon moment per pensar mentre s’està fent "panxing", d’altres al setembre, ara però res de res, només viatge i un bon llibre, quin? Doncs m’emporto el que ja m’estic llegint "El curiós incident del gos a mitjanit". Citaré només un fragment que m’agrada perquè defineix que són les necessitats especials i posa en qüestió qui les necessita (un fragment molt adient per nosaltres, els que en el nostre vocabulari està sempre present les n.e.e. )

"Tothom té dificultats en l’aprenentatge perquè aprendre a parlar francès o entendre la teoria de la relativitat és difícil, i tothom té necessitats especials, com ara el pare, que sempre ha de portar un paquetet de sacarines a sobre per endolcir el cafè i no engreixar-se, o la senyora Peters, que porta un aduifon de color beige, o la Siobhan, que porta unes ulleres tan gruixudes que si te les poses t’agafa mal de cap, i cap d’aquestes persones no són persones amb necessitats especials tot i que tenen necessitats especials"
( qui ho explica és el protagonista, un jove autista, és a dir un n.e.e.)

Demà començo les meves vacances: les meves necessitats especials. Bon estiu a tothom!

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en Mestra Tic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.