Provant el Java CLIC

Fins ara el CLIC m’havia cridat poc l’atenció, les activitats les havia trobat massa "matxacones", poc variades…. Des de que s’està potenciant el JCLIC trobo però, que com a mínim, és més atractiu i entenedor, per no dir que la biblioteca d’activitats és força interessant.

En definitiva, com m’havia de preparar el curs de formació de l’escola i he d’ensenyar a fer activitats interactives… he arribat a la conclusió que per les mestres pot ser més familiar el JCLIC, i si s’engresquen, o les que s’engresquin, poden descobrir Quia o Hot Potatoes.

A part de material escrit (document de text) -penjat a internet com a flash a partir del flaspaper- he preparat un JCLIC exemple de les activitats que proposo treballar.

Ep! A més a més vol tenir la filosofia del programari lliure (podent afegir entre tot el professorat diferenta activitats i ampliar així la biblioteca).

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en Formació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.