Les noves webquest… i la ràdio

Aquest curs l’he començat fent webquest, i totes elles compartint el treball amb companyes de l’escola.

La primera que es va acabar va ser la Webquest sobre els contes de Hans Christian Andersen.

La segona, que està apunt, a punt, és la webquest Històries viscudes, històries de vida. Aquesta és la continuació de la webquest Moviments migratoris. La Pepa en el seu bloc va apuntant el dia a dia del procés. Allà aniré apuntant jo també els comentaris.

Les dues webquest són diferents, una és per cicle inicial i l’altre pel superior, una va de contes i l’altre d’històries de vida, però les dues tenen alguna cosa en comú, i aquesta és la tasca: En les dues webquest els nens i nenes han d’elaborar un programa de ràdio, en el primer explicar contes i en el segon elaborar entrevistes.

La tercera webquest, l’estic fent amb les mateixes companyes de les webquest anteriors, estem refent la webquest Fem Ràdio. Ara ja, amb certa experiència amb el tema, ens veiem capaces de plantejar millor el treball de la ràdio. Quan la tinguem més dissenyada ja donarem notícies.

Crec sincerament que són unes webquest molt bones, i és fruït del treball conjunt amb la Núria , la Pepa i la Mon, i amb el suport de la UAB.

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en Webquest. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.