Premiats a LA MOSTRA

Avui s’ha fet el lliurament de premis de La Mostra de produccions Audiovisuals Escolars.

A l’escola ens han donat el premi en la modalitat de Fotografia i una menció especial en la modalitat de Ràdio.

Aquest matí, a les 12h, es feia la retransmissió per internet de l’entrega de premis, per aquest motiu hem reunit a la biblioteca de l’escola -aprofitant que tenim un kit d’internet- a tot el cicle superior.

Ha estat realment emocionant veure com els nens i nenes de 5è i 6è seguien amb atenció la decisió del jurat, i molt gratificant veure l’alegria que han sentit quan han escoltat el nom del Ceip Drassanes.

Avui els nostres alumnes s’han sentit molt orgullosos de la feina feta, de saber-se membres de l’escola i d’haver aconseguit un premi que beneficia a tothom. La veritat, és que de tant en tant, val la pena que et reconeguin la feina, tant per les mestres com pels alummes. Felicitats a tothom!

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en Multimèdia: Vídeo, Vídeojocs, Virtualitat, Ràdio i Podcasting. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.