MEDINALIA

Del bloc del Mudejarico arribo a Medinalia, un portal que recull més de 5200 emissores de ràdio en línea de 151 països diferents i 1600 canals de TV de 122 països… i en directe!.

Gràcies a aquest recurs que ens dóna a conèixer el Juanmi puc aplicar una eina que pot anar bé per seguir notícies del pais d’origen de bona part del nostre alumnat i que per altra banda són difícils de seguir en els nostres mitjasn de comunciació.

A partir de Medinalia podem seguir notícies de Pakistà, d’Equador, República Dominicana… i d’Espanya és clar (des de Barcelona TV a Canal Sur passant per Tele Madrid).

Tota una obertura al món i dels diferents mitjans de comunicació a través d’internet que pot anar bé per ampliar la visió dels nois i noies, tant els autòctons com els immigrants…. sobretot ens permet treballar la informació.

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en Multimèdia: Vídeo, Vídeojocs, Virtualitat, Ràdio i Podcasting, Recursos, Tractament informació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.