Ràdio: Producció escolar

El proper dilluns comencen els cursos de les diferents escoles d’estiu 2007 (tant virtuals com presencials). Sempre he pensat que és un bon moment per formar-nos, sigui assistint a un curs o treballant d’una manera més relaxada per organitzar i preparar el proper curs.

Des de fa una temporada als interins (els que no tenen vacants) els obliguen a assistir a cursos per poder cobrar el mes de juliol….crec que això ha fet augmentar el nº d’alumnat dels diferents cursos, ja que a part d’aquest col.lectiu hi ha molt professorat que aprofita les diferents escoles d’estiu per formar-se.

Tot i l’augment també és veritat que no tothom treballa, no tothom es forma, no tothom organitza… però qui sap? igual ara que el conseller, després d’haver anat a Finlàndia i "haver vist la llum" pel que fa a la manca de formació del professorat, igual es planteja…. ja callo, ja callo, no ens toquessin pas el juliol i a algú se li acudeixi dir que es culpa meva, tot i que si em demaneu la meva opinió….

De totes maneres, no em toca a mi decidir com s’ha de millorar la formació del professorat e ni quina és la millor manera (per això estan els polítics!). El que si que puc fer és fer la formació (la pròpia d’autoformació i la que jo dóno com a formadora) el millor possible i contribuir a que el professorat compromès amb l’educació pugui fer millor la seva feina.

Per aquest motiu aquest estiu participo en les escoles d’estiu de webquestcat i en la presentació del primer dia del curs d’aula mèdia i ravalnet Ràdio: Producció escolar, dues escoles d’estiu de gran qualitat i que poden ajudar a fer millor les coses i que la feina que es faci aquest estiu sigui aplicada a partir del proper setembre.

Aquest és el bloc del curs Ràdio: Producció escolar on s’aniran penjant tant les produccions i les valoracions, i aquesta la presentació del primer dia:

Bona escola d’estiu!!

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en Formació, Multimèdia: Vídeo, Vídeojocs, Virtualitat, Ràdio i Podcasting. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.