Temps d’estiu 1

L’estiu és temps de fer moltes coses, ja ho deia abans: de formar-se, de preparar, de recapitular… però també és el temps de desconnectar i de descobrir.

Vaig convinant les dues coses, i fent les dues, descobreixo noves rutes, com la sortida en bicicleta que cada any faig amb la meva companya de batalla (de l’escola, de projectes, de formació….), la Núria, després d’haver treballat de valent (un premi merescut!):

This album is powered by BubbleShareAdd to my blog

I en el curs de formació de webquest els alumnes, tot fent diferents i molt bones webquest, m’ensenyen nous recursos que tant em serveixen per l’escola com per gaudir, com el recurs que fa servir en Salvador Calvet en la seva webquest: El recurs és Rutes per Catalunya.

Ben segur que aquest estiu continuo omplint-me de paissatges i faig servir aquesta bona web de rutes.

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en Mestra Tic, Recursos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.