Sant tornem-hi

Avui és el dia de Sant Tornem-hi, una vegada més i celebrant el seu sant iniciem un nou curs escolar. De moment sense nens, però el curs ja ha començat per nosaltres.

Com cada any també hi ha coses que es repeteixen: cares noves i il.lusionades de professorat nou que s’incorpora, les obres de l’escola, aquelles que s’havien d’haver acabat a l’estiu però que encara estan per acabar, les classes llestes per ser muntades i ordenades…. és Sant Tornem-hi!

Aquest estiu m’han acompanyat algunes lectures, algunes no tenen res a veure amb la professió com El Quinto dia (ai! el tauró de Cambrils i Tarragona), El niño del pijama de rayas (genial per la seva senzillesa i per la seva força) i álguns lligat a la professió De Nador a Vic i Una experiencia a compartir. Las inteligencias múltiples en el colegio Montserrat, i avui, que és Sant Tornem-hi, em quedo amb unes frases d’aquest últim llibre:

  • "Los grandes proyectos se adivinan con la imaginación, se conciben despacio, y si llegan a ponerse en práctica parecen lo más normal, casi como si no pudieran no haberse dado, pero siempre son fruto de mucha dedicación y trabajo porque, como afirmaba Picasso, la inspiración sólo llega si te encuentra trabajando."

D’entrada en el meu Sant Tornem-hi continuo amb dos grans passions: la
ràdio i les webquest
. Per aquest motiu, i per celebrar aquest dia comparteixo una webquest pel nou curs: Dins
d’un còmic
i una presentació sobre el projecte de la ràdio a Ciutat
Vella.

Bon començament de curs i bon Sant Tornem-hi per tothom, espero i us desitjo de tot cor que els grans projectes, i també els petits, us continuïn il.lusionant de debó.

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en Mestra Tic, Multimèdia: Vídeo, Vídeojocs, Virtualitat, Ràdio i Podcasting, Webquest. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.