CINC BLOGS QUE EM FAN PENSAR

De la Carme i el Jordi m’arriba el “Thinking Blogger Award“ (gràcies pels vostres comentaris!)… ja feia dies que ho anava llegint, ara entenc que em toca a mi anomenar 5 blocs que llegeixo i que em fan pensar… i si pot ser que no es repeteixin.

Suposo que la intenció és mostrar com és de gran la xarxa que formen els blocs, d’entrada molts dels que jo diria ja han estat anomenats (i alguns d’ells més d’una vegada).

Començo dient-ne 5 i el motiu pel qual els llegeixo:

Pom de blocs: Perquè els recull tots! És molt difícil dir-ne 5, perquè la veritat és que en llegeixo molts més. El Ramón, la Carme, el Boris, el Jordi o el Xavier…. els tinc tots en un pom i m’ajuden a fer millor les coses.

El Juanmi, el mudejarico, perquè a través del seu bloc estic al dia. Gràcies Juanmi!

De les TIC a les TAC del Jordi Vivancos, perquè el seu bloc m’ajuda a reflexionar sobre l’ús de les TIC i de com aquestes han d’estar al servei de l’aprenentatge i del coneixement (les TAC).

Racó TIC per escoles de Montse Escoi i Martínez, aquest bloc l’he descobert fa poquet i sempre que entro em quedo parada de la quantitat de recursos que existeixen, gràcies Montse.

I no sempre llegeixo blocs relacionats amb educació…. tot i que m’ensenyen molt. Sovint llegeixo els blocs d’òmnia blogger, m’agrada molt el de Amigos tras las rejas, perquè els joves que escriuen aquests blocs em fan adonar que podem trencar amb la comunicació els murs de l’exclusió.

Aquest és el procediment:

1. Si ets un dels premiats, has d’escriure un post enllacant 5 blogs
que et facin pensar.

2. Fes en el teu post un enllaç al post original per a que es pugui trobar l’origen d’aquest premi.
3. Mostra “Thinking Blogger Award” amb un link al post que hagis escrit.

… Bé, ja ho he fet, gràcies a tots els que teniu blocs!

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en Bitàcoles i Blocs, Mestra Tic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.