VA DE BLOCS

Avui va de blocs, per tant comentaré els blocs de tres persones molt properes:

Primer de tot vull comentar el post que fa el meu fill en el seu bloc, avui hem anat a les festes de la Mercè, volia veure el musical Grease, la veritat és que li feia molta il.lusió. El resultat ha estat una mica diferent a l’esperat, per tant ha pensat que s’havia de "denunciar"…. doncs ha utilitzat el seu bloc on habitualment penja fotos d’handbol (el seu esport preferit) per donar a conèixer el que ha passat. Em sembla perfecte que un nano d’onze anys vegi les possibilitats que la blogosfera ofereix…. realment el que diem des de fa temps: per les generacions joves internet i blocs són una gran quotidianitat.

Els altres blocs són de dues nouvingudes a la blogosfera: L’Esther i la Núria.

L’Esther és una de les responsables del TEB-Ravalnet, el seu bloc es centra en "una mirada sobre el treball amb les tic". Són refelxions acompanyades de forces propostes. També podeu seguir l’ambient educatiu que es respira al TEB.

La Núria és la meva companya de l’escola, ja feia temps que això dels blocs s’ho mirava i s’ho mirava… de fet ja fa temps que el tenia, però ara ha decidit que el fa públic i per començar fa una descripció de com treballar les tic a l’aula, tot acompanyat de molts recursos didàctics molt útils tant per infantil com per primària.

És un honor poder presentar aquests blocs.

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en Bitàcoles i Blocs. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.