BLOCS SOLIDARIS

L’Esther del Teb em passa una meme, una cadena per tal d’anar citant blocs solidaris. Blocs que són premiats a partir d’aquesta imatge:

Les memes de vegades són pesades, però per altra banda tenen la gràcia d’implicar a diversa gent, de fer que entrin en contacte a partir d’un aspecte que és comú i de possibilitar que durant un espai concret en el temps (i a l’espai de la blogosfera) se’n parli.

En aquest cas parlem de blocs i de solidaritat, és a dir de gent que a través del seu bloc o bé comparteix, o ajuda, o ens fa reflexionar sobre un estil de fer les coses…. no només en la virtualitat és clar, si no en la coherència.

De fet qui em passa la meme o el premi és una de les persones que ja hagués dit jo, però és clar… es tracta que digui 7 blocs, només 7 🙂

Bé, al principi anomenar 7 sembla difícil, més que res perquè ja han estat anomenats, però després et van sortint i vas recordant i t’adones que 7 es fa curt… perquè si una cosa té la blogosfera és que és un espai de es comparteixen idees, recursos, autoformació compartida i força solidaritat.

Començo pels 7 triats:

El de la Lourdes Barroso, un bloc centrat en la formació ocupacional i on es comparteixen moltes idees i recursos.

L’altre, el Rafael Robles un profe que ha estat treballant a Iran, i que de tant en tant se’n va
a exercir a diferents països. En el seu bloc es trasllueix el seu
posicionament social.

Amigos tras las rejas, l’he anomenat en altres memes, però el torno a citar. Aquest bloc ens fa plantejar molt sovint si som o si no som solidaris, ens fa refelxionar força en la vida….

La bitàcola dels joves del TEB, associació solidària amb el seu entonr des dels seus inicis. A través d’aquest bloc podem seguir la vida de l’associació, així com les activitats i propostes dels joves del Raval.

RecursosAula, un bloc molt novell que vol compartir diferents recursos didàctics i reflexions sobre l’educació, planteja sense embuts quin ha de ser el paper del mestre i una escola oberta a tothom.

Clarión, el bloc del Juanmi, una persona solidària que ens presenta mil recursos que ens poden fer la nostra feina més fàcil, sempre és un plaer entrar en el seu bloc i descobrir noves propostes.

I per acabar, Pom de blocs, perquè no em vull deixar a ningú.

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en Bitàcoles i Blocs. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.