Pel proper curs tema central:

Treball per competències

Aquest proper curs el tema central sens dubte serà començar a treballar (i avaluar) per competències.

En aquest sentit, ara que encara estic de vacances i que anar mirant coses és un plaer perquè em puc entretenir i anar sense presses, m’aturo en el bloc Nosaltres competents i m’adono de la importància d’aquest projecte iniciat per Carme Barba i Ramon Doménech.

Hi ha molt material, molts recursos i idees…. últimament he penjat la web "Aprender a estudiar", una web d’ajuda a l’alumnat per fer-los conscients de com treballen i del que necessiten per millorar. Webs com aquestes són claus en el treball per competències, ja que la competència Aprendre a aprendre crec que esdevindrà la més important per l’assoliment de l’èxit de l’aprenentatge.

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en COMPETÈNCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.