PICASSO EN TIC:

Aquest any en el taller d’informàtica dels nens i nenes de cicle superior treballem Picasso.

La idea és treballar a partir del GIMP per tal que els nens i nenes es fixin en els detalls dels quadres, coneguin les diferents èpoques o manipulin les imatges per tal de crear-ne de noves i diferents….La programació del taller està en el bloc del taller així com les competències bàsiques que es treballen.

La primera activitat que han fet els nens i nenes ha estat "Art amb lupa":

  • Després de fer recerca per internet buscant quadres de picasso, els nens i nenes han utilitzat l’eina del quadrat de selecció del GIMP per seleccionar diferents detalls. Un cop feta la selecció creaven imatges noves (Edita: copiar-enganxar com a nou).
  • Les imatges noves les havien d’anar desant a la respectiva carpeta tenint present no esborrar l’anterior ni l’original.
  • Després han utilitzat el programa Presentació (o Impres) de l’Open Office per tal de fer una presentació per a la resta de l’escola, ja que l’objectiu ha estat crea una activitat pels més petits per tal que es fixin en els quadres de Picasso i trobin els detalls en el quadre corresponents.
  • Els nois i noies han hagut d’inserir les imatges i crear una diapositiva nova per tal de crear la "solució", és a dir, han utilitzat fletxes per assenyalar on anava cada detall.

Aquí teniu el resultat final, i una bona activitat creada per nens i nenes per a nens i nenes…. això si, si treballeu Picasso. Més activitats al bloc de Picasso en TIC.

ArtamblupaView SlideShare presentation or Upload your own. (tags: educacio tic)

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en Bitàcoles i Blocs, Experiències i activitats, Multimèdia: Vídeo, Vídeojocs, Virtualitat, Ràdio i Podcasting. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.