De formació i “Heducació”

Avui hem tingut la primera jornada de formació adreçada als formadors i formadores de cursos telemàtics.

Em quedo amb una de les frases que ha dit la Magda Blanes: ha plantejat la distància que hi ha entre els llenguatges de l’escola i el que utlilitza el nostre alumnat. Mentre els nois i noies utilitzen eines electròniques per comunicar-se i relacionar-se des de l’escola no fem més que prohibir-les: prohibim el mòbil, prohibim les "maquinetes"…. realment ens ha plantejat si no seria millor educar en aquestes eines més que prohibir-les.

També s’ha parlat de la formació, és clar, del tot necessària i de com som d’importants els formadors i formadores per animar i ajudar al professorat…..

I mentre espero que l’educampus no es torni a penjar i pugui parlar amb els alumnes del curs el Jordi Jubany em passa un vídeo molt bo…. (què necessitem a l’educació? què ens sobre?) Així l’espera es fa amb un somriure.

Ep! que ja puc entrar a l’educampus! vaig a treballar una mica.

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en Formació, Mestra Tic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.