S’INAUGURA L’ESPAI PROJECTES EN XARXA

Aquesta setmana s’inaugura l’espai Projectes en Xarxa de la Xtec, una web que ha de permetre trobar informació de diferents projectes telemàtics així com de diverses associacions de mestres que treballen en xarxa de professorat.

És així com podem trobar informació de Ravalnet, iearn-pangea, Webquestcat…. però també podem conèixer de noves i engrescar-nos en nous projectes a través del seu cercador.

Podem trobar informació per participar en projectes existents o descobrir models per crear-ne de nous amb l’escola del costat.

En aquest nou espai podem veure reportatges interessants, entre ells el gravat a l’escola sobre el projecte WikiXer, un vídeo on expliquem quina és la dinàmica per inciar als alumnes en un projecte telemàtic.

Edu3.cat

També surt un vídeo, dins les mirades pedagògiques, on explico la importància de treballar amb projectes telemàtics cooperatius.

Edu3.cat

Espero que aquest nou apartat ens sigui útil a tot el professorat i que ens ajudi a fer les millores pedagògiques necessàries per a poder desenvolupar una escola amb capacitat de treball cooperatiu i que motivi al professorat a treballar en xarxa.

Felicitats per la iniciativa!

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en Experiències i activitats, PROJECTES EN XARXA, WIKI. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.