ELS PRODUCTES DE LA WEBQUEST

Just a final de curs! Tal com havíem previst, hem pogut acabar bé amb els nens i nenes la webquest "La història en còmic".

Ha estat un treball molt interessant i complert:

  • Els alumnes de 6è han cercat informació en llibres i internet sobre la Guerra Civil: l’han situat en el temps, han avariguat quins bàndols estaven implicats, l’orígen, les conseqüències… però ja se sap que els fets històrics els entenem millor si són viscuts, oi?
  • Per aquest motiu la webquest ha plantejat (després d’haver fet la investigació), fer entrevistes a avis per tal que, en primera persona, els expliquin què va ser la Guerra Civil espanyola i la postguerra. Amb aquestes entrevistes els nens i nenes han sentit, a través de les vivències de la gent gran, com era aquella època, tant propera i tant llunyana alhora.
    En el moment que els alumnes preparen les preguntes ja han transformat la informació, ja que passen a "format pregunta" les coses que acaben d’aprendre.

    Aquí es poden sentir les entrevistes.

  • Per acabar, un cop realitzada l’entrevista i haver-la escoltat una vegada més, el grup de treball ha triat quina anècdota, vivència… podia ser transformada a còmic… i aquí teniu el resultat. Si es clica al mig es veu més gran:

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en Webquest. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.