L’ADMINISTRACIÓ QUE NO ESTIMAVA ELS MESTRES

L’ADMINISTRACIÓ QUE NO ESTIMAVA ELS MESTRES….Aquest és el títol que podria haver escrit Stieg Larsson si hagués treballat a l’educació a Catalunya. Aquest és el pensament que m’ha vingut al cap mentre llegia el dos últims posts de Ramon Barlam.

La veritat és que sovint l’administració ens demostra que el professorat som un nº: ens movem per llistats numèrics i el reconeixement de la feina feta importa poc, si fas les coses bé és perquè vols, és a dir voluntarisme, però costa molt reconèixer la feina feta.

Des d’aquí el meu suport al company del Ramon, el Diego, a la Núria Alart i a tants d’altres que veuen com s’interromp la feina iniciada.

Això si, des del dia abans d’inici de curs, i des de la més grans de les il.lusions per una nova etapa (en el fons, cada inici de curs ho és oi?), deixo el vídeo de la Núria Alart sobre competències docents, cal tenir clar que vol dir. Bon inici de curs!

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en Educació, escola i debat, Mestra Tic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.