MyStudiyo, una eina per crear activitats educatives

D’Education World descobreixo moltes eines web2 educatives, però em quedo amb una que m’ha cridat l’atenció per la seva utilitat i facilitat d’ús.

És MyStudiyo, una web que et permet crear qüestionaris tot afegint vídeos de yotube o imatges… en poc menys de 5 minuts!

Pots crear qüestionaris a partir de l’observació d’ún vídeo i la manera de fer-ho és de veritat molt senzill. Només has d’anar omplint els passos i clicar la paraula "Next" (següent).

Un cop has acabat el procés pots enllaçar la pàgina creada, ja que et dóna l’adreça, o bé embedar el codi perquè puguis tenir l’activitat a la web del centre, bloc, moodle…. Visualitzarem primer el recurs (vídeo, imatge…) i després a partir de clicar la paraula START s’inicia l’activitat.

Aquí deixo un exemple: Després d’haver creat un anunci amb nens i nenes de 3r tot treballant el tema de la publicitat, la creació d’un qüestionari pot ajudar a llegir la imatge a altres grups que vegin el treball realitzat pels seus companys.

Evidentment, pot ser molt útil per poder treballar vídeos d’experimentals o per fer un bon treball de lectura audiovisual.

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en Multimèdia: Vídeo, Vídeojocs, Virtualitat, Ràdio i Podcasting, Recursos, web2 i EDUCACIÓ 2.0. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.