Per fer enquestes online

Aquests dies a l’escola estem mirant de trobar nom a la mascota de la biblioteca. Des de principis d’octubre tothom ja pot treballar amb la nova web feta amb la intraweb, on la base de penjar notícies i donar a conèixer el que estem fent són els blocs.

Sempre és un repte tornar a començar i el disseny d’aquest web dinàmica és el fruït de l’experiència anterior tenint molt clar que perquè funcioni ha de néixer de la il·lusió i la implicació de la resta del professorat, per tant poc a poc la web es converteix en un projecte amb idees compartides.

Doncs ara que estem en aquest punt d’inici veiem que, tot coordinant web i bilbioteca, necessitem trobar enquestes online per tal de preparar les votacions de l’alumnat. Buscant l’eina més adient me n’adono que la tinc davant: el Form del google docs, et permet crear una enquesta, embedar-la dins un bloc i els resultats et queden generats en un full de càlcul per poder fer les gràfiques i les estadístiques.

Deixo a continuació una prova de com queda l’enquesta del form del google docs… si voleu respondre ja sabeu, endavant!, no oblideu clicar a envia!

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en Recursos, web2 i EDUCACIÓ 2.0. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.