Scratch, provant i investigant.

Aquests dies estic jugant amb l’Scratch per tal de descobrir quines possibilitats educatives té. D’entrada crec que pot ser una bona eina perquè els nens i nenes inventin històries i creïn també jocs d’enginy i/o endevinalles.

Diuen que el programa apropa als alumnes a la "programació", jo sobretot veig que pot ajudar als nanos a desenvolupar el pensament lògic, la seqüenciació d’ordres i de passos i a treballar la seva creativitat.

Un cop has fet el teu projecte la manera de fer-ho públic és compartir el que fas en un espai comú, la web del projecte… d’aquesta manera també podem ajudar als nens i nenes a veure que estan enxarxats i que és bo aprendre dels treballs que fan els altres.

En definitiva… crec que pot ser un bon recurs, continuaré investigant. Mentre tant… una prova:

Aprén més sobre aquest projecteSCRATCH

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en CONTINGUTS DIGITALS, Recursos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.