Escola i punt…. zero.

M’arriba el vídeo que ha fet l’Aníbal de la Torre per la trobada de blocs educatius a EAB10, a Andalusia.

El que aquest vídeo transmet és la solució a l’etern debat "ordinador o llapis?". El que planteja és la base, o quina és la que ha de ser, de l’escola: METODOLOGIA, IL·LUSIÓ, SENTIMENT, ESTIMACIÓ… ESCOLA.

El debat per tant ha de ser: Quina escola volem? Com fem perquè la tecnologia ens ajudi a fer un canvi on l’experimentació sigui possible? Com aconseguim que els nens i nenes visquin l’escola d’una manera vivencial i participativa? Quin és el nostre paper com a mestres?….

Aquest vídeo ens ho explica tot a la perfecció amb molt sentiment, gràcies Aníbal!

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en 1x1, CONTINGUTS DIGITALS, Formació, Mestra Tic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.