Eduwiki i les línies del temps

A l’eduwiki estem preparant propostes curriculars on poder utilitzar la línia del temps.

En aqiuest sentit un dels recursos l’hem trobat a Educ@contic: podem trobar un bon article sobre les línies del temps, tant pel que fa a propostes curriculars com a descobrir un ventall de les eines que podem fer servir.

Aquest és un dels fragments que podem trobar en aquest article:

"En principio, se pueden crear actividades a partir de cualquier contenido que tenga un eje cronológico y utilizarse de diferentes maneras: el profesor la crea totalmente y los alumnos la utilizan, la profesora crea las referencias temporales y los alumnos las completan, las alumnas y alumnos la realizan por entero, etc. Según el objetivo propuesto se puede escoger una u otra posibilidad."

Doneu-hi una ullada, s’ho val.

I en aquest enllaç trobarem un bon tutorial del Dipity.

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en EDUWIKI, Recursos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.