REFLEXIONS 1X1 (1): FEM GRÀFIQUES

L’escola ha entrat dins el pla pilot de primària del projecte 1×1. La veritat és que és una sort poder treballar amb connectivitat a internet sempre que vols (si no falla, és clar), tenir a l’abast diferents continguts digitals i fer possible que els nens i nenes puguin ser actors del seu aprenentatge.

A més a més tinc la sort de poder crear materials amb la meva companya de feina Núria Cervera i de poder participar en el seminari del grup de treball de les escoles pilot de primària.

Penso que les coses són més fàcils del que en un principi semblen, que incorporar les TAC a la quotidianitat de l’aula no és complicat si ja treballes d’una determinada manera i que lluny del que molta gent pensa, treballar connectats tenint ordinadors a l’aula no implica estar el 100% davant d’una pantalla.

Com que el fet de parcipar en aquest projecte em porta a provar, a crear i sobretot a pensar, decideixo anar posant al bloc com vaig vivint aquest projecte i diferents experiències didàctiques fetes amb els nens i nenes, la Núria ho anirà fent també al seu bloc. Hem pensat que això ens ajudarà a tenir les idees més clares alhora que podem compartir el que fem. Igual si comencem a dir el que fem, i ho diem tots, anirem aparcant la idea aquella que el llibre digital és l’única eina viable.

Aquests dies hem estat treballant a matemàtiques com fer una gràfica.

El tema per fer-la: El temps de lleure

L’eina TAC: Open Office Draw i suport tutorial al moodle, així com enllaços de l’edu365 i de genmagic per a treballar el concepte "gràfica".

Competències treballades? En aquesta presentació s’explica:
Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en 1x1. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.