MANIFEST: JUSTÍCIA I RESPECTE. US ADHERIU?

Us fem arribar un manifest que estem elaborant des de diverses entitats del Raval, la XeR entre elles, per tal de denunciar el fet que va provocar la mort d’un jove de 16 anys. Es deia Badre i estava jugant a futbol, es va marejar i va caure del banc on seia (estava assegut a la part de dalt) amb la mala sort que es va donar un cop al cap. Els nois que estaven amb ell van trucar a l’ambulància, aquesta va venir però no estava preparada, i la segona que si que portava el desfibril·lador va trigar 39 minuts. Quan va arribar ja era mort.

Per aquest motiu, el de la tardança exagerada de l’ambulàcia, i pel fet que a El periódico va sortir la notícia "que un dorgadicte" havia mort al carrer, diferents entitats hem elaborat el manifest per tal de denunciar tant la tardança de l’ambulància com el tracte sensacionalista, morbós i ple d’estereotips que fa El Periódico.

Si us voleu adherir com a associació, escola, entitat o a nivell individual, creiem que el fet s’ho val. Llegiu el manifest i també el text "Justícia i respecte" que ha fet una educadora de Xamfrà amb qui el Badre feia teatre i música, a part d’explicar el que va passar, explica el que no hauria d’haver passat mai.

Gràcies per tot! L’adreça del manifest per adherir-vos: https://sites.google.com/a/xer.cat/manifest-raval/

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en RAVAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.