ACTE DE CLOENDA DEL FORA MURALLES AMB LA RÀDIO 2011

Després de tot un curs treballant el projecte Fora Muralles amb la ràdio ha arribat el moment de la trobada presencial: Diferents escoles de Ciutat Vella s’han trobat a les biblioteques "Andreu Nin" del Gòtic, "Sant Pau i Santa Creu" del Raval i "La Fraternitat" de la Barceloneta per explicar-se històries i contes.

Ha estat molt bonic, però sobretot, ha estat una mostra més que projectes com la ràdio a les escoles ajuden a trencar el mur de la incomunicació. Tots junts fem Ràdio Ciutat Vella.

Fora Muralles amb la ràdio a les Biblioteques

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en Experiències i activitats, Multimèdia: Vídeo, Vídeojocs, Virtualitat, Ràdio i Podcasting, PROJECTES EN XARXA, RAVAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.