ENS HAN PREMIAT: 1r PREMI CONCURS BONES PRÀCTIQUES TIC

Avui hem anat a la ressolució del primer concurs de bones pràctiques convocat pel Consorci d’Educació de Barcelona amb l’objectiu de promoure el bon ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i les Tecnologies de l’Aprenentatge i el Coneixement (TIC/TAC) i presentar experiències educatives innovadores dins la pràctica docent. Nosaltres hem presentat el projecte: "Aprenem amb la història de l’escola" , i aquest ha merescut el primer premi!

No cal dir que estem molt contentes pel reconeixement que representa, però sobretot pel reconeixement de cara als nanos… Ara sabran que val la pena treballar com ho han fet, de fet ja ho sabien, però ara queda com més clar 🙂

I de cara a l’escola…. el premi ens anirà molt bé!

Acte de cloenda Primer Concurs de bones pràctiques TIC del CEB from TAC-CEB on Vimeo.

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en Experiències i activitats, Mestra Tic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.