DES DE LA RESSACA DEL CONGRÉS Escuela 2.0 de Granada

Ja des de Barcelona, i amb un cansament considerable passo a fer balanç del que ha estat el III Congreso escuela 2.0 de Granada.

Primer de tot destacaria el bon ambient que es crea en un congrés, totes les persones que assisteixen són mestres i alumnes alhora. Compartir seria la paraula que impera i gràcies això el cap se t’omple d’idees i no para de pensar: Això ho podré aplicar a l’aula, vull parlar amb tal per veure què opina sobre….

Vas veient l’impuls que s’ha donat a les dotacions TIC i al fet de compartir continguts digitals a d’altres comunitats autònomes, i et sents una mica… xof, quan penses en  com s’han fet les coses aquí, mentre a l’estat s’impulsa Agrega a Catalunya Atria

T’adones que vas cansada, però alhora gaudeixes del que passa. T’adones també de la moguda que és un congrés i esperes que realment hagi valgut la pena: que les administracions hagin escoltat i vist les experiències de centre, que les hagin viscut, que la inversió que suposa un congrés d’aquesta mena serveixi per impulsar les noves metodologies que l’escola d’avui necessita, i sobretot, perquè quedi clar que l’educació és el futur i que cal tenir clar, sense cap dubte, que cal invertir i no retallar… si no, retallem el futur.

L’explicació de la nostra experiència va anar molt bé, al menys així ens ho va transmetre la gent. Crec que ho vam fer molt des del cor, que és com s’ha de transmetre les coses però per altra banda, és tal com ho vivim. Esperem que compartir la nostra experiència hagi servit d’alguna cosa.

Deixo aquí els enllaços de l‘experiència: La història de l’escola Collaso i Gil

Els vídeos del congrés

Les piulades al twitter sobre el congrés #escuela20 … que per cert, no paren de piular

Fotos del congrés i la presentació:

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada s'ha publicat dins de escuela2.0, Mestra Tic i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.