#11s2012

Avui fem història, si, per molt que hi hagi qui minimitzi la manifestació d’avui, avui farem, o fem, història.

Avui milers, centenars de milers de persones (arribarem al milió?) ens manifestarem pel dret a decidir, pel dret a gestionar-nos lliurement, pel dret en definitiva a poder ser. Esperem que fem avui un pas històric per poder-ho aconseguir i comencem doncs a dissenyar quin és el futur que volem. Com diu el Carles Capdevila a l’ARA se’ns gira feina. Cal que pensem quina Catalunya volem, com fem que sigui més justa, que tingui una democràcia real…. i comencem a mirar Europa enlloc de caure ens les provocacions d’Espanya. Segur que ser independents vol dir deixar de mirar què diuen o com ens minimitzen.

Fem doncs un pas de gegant per un país on l’objectiu sigui desterrar les desigualtats socials, on tots i totes ens sentim del mateix país, on l’immigrant se senti acollit i amb capacitat d’integració, un país innovador pel que fa a la recerca amb la capacitat de trobar noves fonts de producció per tal de generar treball, pensem en les energies alternatives, en el turisme… pensem en construir un país que mira endavant. I si, avui farem història perquè comencem a construir.

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en Social. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.