TREBALLANT AMB LES TABLETS: LA LUPA

Al finalitzar el curs passat vam obtenir 4 tablets com a premi al concurs de bones pràctiques, per aquest motiu comencem a pensar com implementar el seu ús dins el currículum i dins la metodologia que seguim en el projecte educat2.0.

Aniré posant en el bloc quines utilitzats li trobem i en quines activitats les fem servir.

Aquest primer cop les hem  utilitzat fent servir l’app Cozy Magnifier per tal de poder observar amb la lupa la sorra, i descobrir, així,  si és una mescla homogènia o heterogènia.

Aquesta activitat s’ha desenvolupat dins l’àrea de medi, per grups els nens i nenes havien d’observar la sorra i fer una foto del que consideraven els hi servia per poder explicar les seves conclusions. Un cop fetes les fotografies les enviaven, des de la mateixa tablet, a un àlbum de picassa compartit. D’aquesta manera, al cap de poca estona, tots i totes vam poder veure totes les fotografies a la pissarra digital i vam poder parlar i concloure que la sorra és una mescla heterogènia.

 

Quant a Anna Pérez

Mestra de primària, membre de la XeR, de Webquestcat, Ravalnet...
Aquesta entrada ha esta publicada en 1x1, educat2.0, TABLETS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.