Programes

activitats | | diumenge 28 juny 2009

Programes d’àudio

audacity-logo-r_50pctBreu tutorial de l’Audacity

Aquest és un programa de lliure distribució. Què vol dir? Que és gratuït, que te’l pots descarregar i instal·lar lliurement. I a més, és molt senzill, només cal posar-hi ganes i començar a editar!

I si ets dels que utilitzes ordinadors diferents (al casal, a l’escola, a casa…) i vols dur amb tú sempre els programes que necessites, et recomanem les aplicacions per endur, que pots instal·lar en un llapis de memòria, o un cd, per fer-lo servir des de qualsevol ordinador… t’interessarà! Pots llegir aquest petit article on s’explica com descarregar-lo i instal·lar-lo.

virtualdjhttp://www.habbolatinos.com/tuto%20de%20virtual%20dj/tuto%20Vrt%20DJ.htm

Aquest programa és una demo. Què vol dir això? Que ens el deixen descarregar i fer-lo servir durant 20 dies sense limitacions, és una manera de provar el programa abans de decidir si el comprem o no… És un programa molt guapo, que fins i tot ens deixa emetre la nostra sessió en directe per internet! Però bé, això ja és una altra pel·lícula…

Aquí us deixem un videotutorial! Aquest és el primer d’una sèrie de sis… és introductori i serveix per conèixer les finestres del programa i les eines que té!

YouTube Preview Image

Powered by WordPress | Tema de Roy Tanck traduit per Bloctum i modificat per Teb | Protected by Akismet