CALENDARI 2007-2008

Bones!

Us passo el calendari del CLJ d’aquest curs que vam iniciar el passat divendres. Cliqueu l’enllaç d’aquí sota i el trobareu.

Per a tots aquells que voleu participar en el club, només cal venir a les trobades mensuals que fem cada 3r divendres de cada mes, a la sala infantil de la biblioteca Sant Pau Santa Creu. Comentem un mateix llibre que tothom ha llegit. Es tracta de comentar-lo, criticar-lo… . Per nosaltres la lectura no és obligatòria. Així, si per falta de temps o perquè no us ha agradar el llibre no us l’acabeu, igualment veniu a la cita del club: el tercer divendres de cada mes. Els llibres us els facilitem nosaltres; no cal comprar-los.

Aquest mes comentarem El príncipe de la niebla de Carlos Ruiz Zafón.

Ens veiem aviat.

Eli.

Calendari nostre.doc

Els nostres llibres