NOVETATS DE NOVEL·LA JUVENIL – SETEMBRE ’08

Portada de Noches de baile en el infierno Noches de baile en el infierno / Stephenie Meyer, Meg Cabot…

5 històries d’amor i de seducció on s’imposa la força paranormal: des de vampirs a àngels lluitant contra els dimonis. I es que a vegades un ball de fi de curs pot resultar inovidable.

Mimus Mimus / Lilli Thal

Després de llargs anys de combats, el regne de Vinland està disposat a signar la pau amb el regne de Monfiel. Però en realitat és una trampa de Teodor, el rei vinlandés per a destruir els seus enemics. Només Florí, el príncep hereu, es lliure de les masmorres. Per això s’ha de convertir en l’aprenent de Mimus, el bufó de la Cort, el personatge més enigmàtic de tot el castell.

Un piercing en el corazónUn piercing en el corazón / Marisa López Soria

Elisa té 15 anys i tot l’univers gira al seu voltant. Almenys, l’univers de Juan Riquelme, "el Galaxia". Elisa és rebel, transgressora i passa de tot, el contrari que Juan. Quan comença a sortir amb ella, descobreix sensacions i sentiments nous, s’oblida dels amics, abandona els estudis…

Una ampolla al mar de GazaUna ampolla al mar de Gaza / Valérie Zenatti

Alguna vegada has rebut una postal? Envies missatges electrònics als teus amics? Has començat a fer un diari personal? Què pensaries si rebessis una carta d’aquella companya amb qui t’has barallat?

A Jerusalem, l’horror dels atemptats s’ha convertit en una rutina. Però la Tal, una noia israeliana de 17 anys, no s’acostuma a tanta violència. Creu que ha de conèixer l’altra cara del conflicte i per això es posa en contacte per correu electrònic amb en Naïm, un palestí de 20 anys.

I després de l'ESO, què?I després de l’ESO, què? / Toni Cotet i Masià

El 4t curs de l’ESO representa una cosa molt especial. Eren molts anys d’haver estat junts, alumnes i professors: amistats trencades, altres de noves, històries d’amor fugaces o duradores, profes legals o passotes, colles representants de totes les tribus urbanes… Un cop acabat el curs, cadascú agafa el seu propi camí i la majoria perden el contacte. Estan preparats?

L'habitació de ma germanaL’habitació de ma germana / Pep Coll

La Laia, una noia de 20 anys apareix morta amb el seu nòvio xinès, tots dos intoxicats a causa de la mala combustió d’una estufa de butà. La seva germana petita, Rosaura, sospita que no es tracta d’un accident sinó d’un crim premeditat.

13 sobres blaus13 sobres blaus / Maureen Johnson

1r sobre: diners i instruccions per comprar un bitllet d’avió. 2n: l’adreça d’un pis de Londres. 3r sobre: l’ordre de buscar un artista mort de gana. Per culpa del 4t sobre, la Ginny se’n va a Escòcia amb una mena d’actor ximple i imprevisible… I tot això és només l’inici d’un estiu esbojarrat.

Circuït de MontecarloEl circuit de Montecarlo / Care Santos

Hi ha vegades que la vida es converteix en un camí molt difícil de recórrer, com passa amb el circuit de Montecarlo, el més complicat del món.

En Xavier és fanàtic de la Fòrmula 1 i la seva vida s’acaba d’embolicar molt: ha deixat embarassada la Paula, la noia nova de 4t B. La mare d’ella insisteix perquè avorti però la Paula no en vol sentir a parlar.

príncep dels PiratesSebastian Darke: príncep dels pirates / Philip Caveney

El bufó Sebastian Darke, el seu bufalop xerraire i el nan Cornelius posen rumb cap a una nova aventura, que tindrpa com a punt de partida el bulliciós port de Ramalat.

Llàgrimes sobre BagdadLlàgrimes sobre Bagdad / Gemma Pasqual i Escrivà

Bagdad, primavera del 2003. Mentre els tambors de guerra amenacen la ciutat, l’Erfan, una nena de 13 anys, representa la seva darrera funció El llac dels signes. Viu feliç amb la seva família fins que un gran terrabastall canvia la seva vida: la guerra.

¿Quien se ha comido mis atrapachicos?¿Quién se ha comido mis atrapachicos? / Louise Rennison

6a part dels Diaris de Georgia Nicolson.

Altres novetats:

Amor, dunes i paranys / Sissi Flegel

Todo lo que sé del amor / Kate Le Vann

La daga / Philip Pullman. Segona part del bést-seller La meeria oscura.

El misteri del carrer de les Glicines / Núria Pradas

Sí, pero no pero sí / Pasqual Alapont

Super Marta y cía. / Ana Bermejo

No t'ho perdis !!!!