Fomentando la innovación social en la red

 

Captura de pantalla 2015-03-25 a la(s) 21.30.27

Avui hem presentat una mostra d’experiències beta-estímuls per al foment de la innovació social als telecentres i punts de Catalunya. La idea força és que si canvia la tecnologia, ha de canviar la pedagogia.

http://www.slideshare.net/esthersubias/20150324-punt-ticfuerteventura

  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
This entry was posted in Dinamització, Multi-tot o 2.0 o 3.0 o... by esther. Bookmark the permalink.

About esther

L'Esther és una periodista que es va perdre un dia pel camí del treball de l'educació social, la mediació comunitària i la narració oral de històries. Ara treballa amb les TIC en el sector social. Amb les persones. Aquestes li fan continuar aprenent cada dia una mica més.