Més Herman Hesse


Hola novament,  tot seguit us penjo uns quants vídeos per conèixer més sobre l’autor del llop estepari i de la seva obra.

Aquí teniu un fragment escrit per l’autor sobre un tema universal per a la història de la literatura ,  la mort. Aquella ombra que ens acompanya des de que naixem i que ens recorda sobre l’efímer de la nostra existència. Tal vegada, com diu Herman Hesse, el meu dia a dia tracto més amb morts que amb vius.

El següent vídeo és un fragment de la pel·lícula Steppenwolf de 1974, escenifica el moment en que  Harry Haller és convidat a un sopar per un antic amic i – els que heu llegit el llibre- ja recordeu com acaba la vetllada; en un moment de la nit, el llop substitueix a l’home.

Per últim, i essent  l’únic vídeo que he trobat on es parla de la biografia i de la bibliografia de l’autor, us deixo aquí un programa cultural realitzat amb poc pressupost, però amb bones intencions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*