Ravalnet: la Xarxa ciutadana del Raval

Cada vegada més es veuen les xarxes ciutadanes com l’horitzó apte per incorporar a escala global a milions de ciutadans i ciutadanes a la que s’està anomenant societat global de la informació. Una societat civil renovada, participativa, crítica i informada pot ser la protagonista de l’era digital.

Ravalnet vol crear una dinàmica cooperativa entre les diferents entitats i associacions del barri per tal treballar la cohesió social i alhora afavorir la creació de continguts dins la xarxa d’Internet nascuts des del cor del mateix barri. En definitiva, garantir un ús social d’Internet.

La nostra mediateca serà un recurs multimèdia obert dins de Ravalnet, la xarxa ciutadana del Raval de Barcelona¡¡¡¡

Per tenir més informació, pots veure la presentació de la xarxa de Ravalnet aquí