OBRINT PORTES

obrintportes | General | dijous 6 maig 2010

OBRINT PORTES. Jornada de portes obertes del Raval, vol donar a conèixer als veïns i veïnes del Raval algunes de les entitats que existeixen en el seu teixit. Veurem la diversitat d’entitats, la seva situació, els serveis i les possibilitats que ofereixen.

El proper Diumenge 30 de Maig us convidem a participar a una passejada/recorregut pels diferents locals de les entitats del Raval.

Per participar-hi ens concentrarem a la Plaça Folch i Torres a les 10:30h, i allà s’entregarà un passaport que s’haurà de segellar als locals de les diferents entitats. Amb el passaport complert, s’entregarà una bossa amb diferent material de totes les entitats a l’acte final.

L’acte final tindrà lloc a les 13h a la Plaça Folch i Torres juntament amb un pica-pica popular.

2on-cartell_a3-copy

Powered by WordPress | Tema de Roy Tanck traduit per Bloctum | Protected by Akismet