El grup Calaix de sastre no ha pogut presentar un treball conjunt per problemes tècnics el dia de la gravació. Jo us remeto al meu bloc d’aula El fil de les clàssiques de l’IES Cristòfol Ferrer de Premià de Mar on he penjat la meva part del programa (gravada a casa amb l’Audacity i un micròfon), destinada a alumnes de llatí i de grec de batxillerat. Tot i que el tema triat: l’odi, no m’agradava, crec que m’ha permès autodemostrar-me que la ràdio pot ser una via interessant per ensenyar i difondre les matèries que imparteixo, matèries que tenen un programa fixat per les PAU i si recordeu els exàmens de llatí, juntament amb els de química, han estat dels més difícils. Malgrat el contingut seriós del programa, crec que pot ser una manera amena d’aprendre uns continguts gens fàcils.`

Molt bon estiu!

Margalida Capellà

Publicat a Calaix de Sastre | 2 comentaris »