Cal fer algun retoc en les gravacions fetes?

Ara ja sabem que fer ràdio no és gens difícil, i que els nervis no són tants i que, desprès de tot, ens hem divertit.

Tenim els programes gravats, però… no és cert que hi va haver alguna que altre errada? Algun silenci massa llarg? Alguna música que no va entrar a temps? Algun riure a destemps? I tant que sí!

No cal tornar a gravar tot el programa! Ho podem retocar, i avui dedicarem el dia a fer-ho. Treballarem amb el programa “Audacity” fins a conèixer-lo bé. Per cert, tenim un tutorial a XTEC, una eina que pot resultar molt útil.

És per això que avui la classe la farem davant dels ordinadors. Ens situarem per parelles i cada grup retocarà el seu programa… o el programa del grup del costat? Ho haurem de decidir tots plegats! Ja veureu com la decisió és important, perquè amb els “retocs” tècnics podem arribar a canviar molt els programes gravats. N’esteu disposats?

No ens oblidem, l’objectiu d’aquesta jornada és:

  • Treballar amb un programa d’edició d’arxius de so, que ens permetrà millorar el resultat obtingut i, fins i tot, modificar-ho.

En fi… abans de marxar a casa, ben satisfets i satisfetes per la feina feta i el resultat aconseguit, tornarem a entrar en aquest blog per fer, un cop més, la valoració de la jornada.

El proper dia pujarem els arxius de so al blog!

Categories

Arxius

Participeu