UNA BONA MANERA D’APROPAR EL MÓN AUDIOVISUAL A LA SOCIETAT

Aquest dissabte el PEB, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Begues han celebrat una jornada oberta al poble on es realitzaven una sèrie de tallers destinats a fer més pròxim el món audiovisual.

Els tallers que s’hi han fet han estat de weblogs, ràdio, tv, cinema, fotografia, contes i dibuix.

L’Anna i jo hem estat les encarregades de dinamitzar el taller de ràdio. Per fer-ho hem disposat del Kit de ràdio que té el CRP de Begues i que permet simular un estudi de ràdio a qualsevol lloc. Avui hem muntat l’estudi de ràdio a la biblioteca del poble.

Realment ha estat molt enriquidor i gratificant ja que ha sigut la primera vegada que hem estat formant a persones que no eren mestres i que han descobert que fer ràdio els permet comunicar i compartir amb la resta de la ciutadania el que fan, en aquest cas les seves vivències a la coral Montau a la qual estan totes elles lligades.

Aquest jornada és un clar exemple de la necessitat que hi ha d’apropar i obrir el món audiovisual a la societat del segle XXI.

A continuació podeu escoltar el programa pilot de la Coral Montau. Realment ho han fet com unes professionals de veritat. Ha estat un plaer compartir aquesta descoberta amb elles.

This entry was posted in EDUCACIÓ, RÀDIO, TIC. Bookmark the permalink.