RavalSurf

24/2/2005

Video ravalsurf 03/04 i viatje a Zarautz

Classificat com: — Administrador @ 0:43

En aquest vídeo podeu veure algunes de les cares que han passat per Ravalsurf l’anterior temporada, 03/04. A més a més, teniu també les imatges de la nostra experiència al mar Cantàbric, l’última sortida que vàrem realitzar per finalitzar el curs (Pont de Sant Joan, juny 2004), a Zarautz … petita població del País Basc. Un lloc encantador… mireu, mireu!

Ravalsurf Duració: 17 minuts

Aquest vídeo es va realitzar amb motiu de la exposició “10 anys del TEB, del Raval al Brasil” que va tenir lloc al febrer del 2003 al CCCB i que va consistir en una mostra de vídeos, la majoria dels quals van estar produïts i realitzats pel TEB-Ravalnet. Els vídeos que es podien veure en la exposició anaven des de produccions fetes pels mateixos joves del TEB així com vídeos que recollien les experiències viscudes les dues vegades que el TEB ha viatjat a Brasil amb motiu del 5è i el 6è ENCONTRO NACIONAL DE MENINOS I MENINES DE RUA. Una d’aquestes experiències viscudes va ser el coneixement del projecte Surfavela, el qual va inspirar el naixement de Ravalsurf.

En aquest vídeo podràs veure la relació entre el Surfavela de Rio de Janeiro i Ravalsurf, també coneixeràs alguns del que han estat monitors i xavals del projecte, les sortides a la platja, els tallers…

Video Ravalsurf-Surfabela Duració: 10 minuts

Comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Escriu un comentari

Perdona, els comentaris estan tancats.

Gestionat amb WordPress RSS 2.0 RSS 2.0 dels comentaris