RavalSurf

24/2/2005

Video ravalsurf 03/04 i viatje a Zarautz

Classificat com: — Administrador @ 0:43

En aquest vídeo podeu veure algunes de les cares que han passat per Ravalsurf l’anterior temporada, 03/04. A més a més, teniu també les imatges de la nostra experiència al mar Cantàbric, l’última sortida que vàrem realitzar per finalitzar el curs (Pont de Sant Joan, juny 2004), a Zarautz … petita població del País Basc. Un lloc encantador… mireu, mireu!

Ravalsurf Duració: 17 minuts

Aquest vídeo es va realitzar amb motiu de la exposició “10 anys del TEB, del Raval al Brasil” que va tenir lloc al febrer del 2003 al CCCB i que va consistir en una mostra de vídeos, la majoria dels quals van estar produïts i realitzats pel TEB-Ravalnet. Els vídeos que es podien veure en la exposició anaven des de produccions fetes pels mateixos joves del TEB així com vídeos que recollien les experiències viscudes les dues vegades que el TEB ha viatjat a Brasil amb motiu del 5è i el 6è ENCONTRO NACIONAL DE MENINOS I MENINES DE RUA. Una d’aquestes experiències viscudes va ser el coneixement del projecte Surfavela, el qual va inspirar el naixement de Ravalsurf.

En aquest vídeo podràs veure la relació entre el Surfavela de Rio de Janeiro i Ravalsurf, també coneixeràs alguns del que han estat monitors i xavals del projecte, les sortides a la platja, els tallers…

Video Ravalsurf-Surfabela Duració: 10 minuts

23/2/2005

Programes de ràdio

Classificat com: — Administrador @ 20:50

Dins de la nostra associació existeix una emissora de ràdio per Internet, està oberta al barri i tenim una gran varietat de programes, si vols saber de que van entra a la web:

Radialnet

Els nois i noies Ravalsurf també tenen experiència al món de la ràdio, aquí pots escoltar alguns dels programes que han fet fins ara.

Programa Especial RavalSurf per les 12 hores de ràdio 2005

El mes de febrer van tenir lloc les famoses 12 hores de ràdio per Internet, que es van emetre en directe des del Raval, event organitzat i produït per Ravalnet, la xarxa comunitària del Raval, que ofereix la seva ràdio per Internet per a tots els veïns i veïnes del barri que volen fer sentir la seva veu.

El integrants de Ravalsurf no ens vam voler perdre el participar d’aquesta jornada, enmarcada dins de la festa d’Internet celebrada durant aquella setmana arreu de Catalunya.

Si vols sentir de prop la veu dels xavals i monitors de Ravalsurf, escolta el programa!

Taller de reciclatge

Classificat com: — Administrador @ 18:09

El taller de reciclatge és una de les parts més importants del projecte ja que gairebé tot el material del que disposem (taules, neoprens,…) ha estat donat per altres surfistes. A vegades aquest material ens arriba deteriorat i ens veïem en la necessitat de reparar-lo per poder-lo utilitzar.

Els nois i noies de Ravalsurf, així com els monitors, no som grans especialistes en la reparació de materials de surf però estem aconseguint reparar taules que donavem per perdudes (partides, sense quilles, etc.) tot gràcies al treball que fem els dissabtes que toca taller de reparació. La veritat és que els xavals es mostren bastant entusiastes alhora de rascar les taules, cobrir els cops amb fibra, cosir vestits i moltes altres coses.

Col·labora amb nosaltres aportant tot el material que ja no utilitzis estigui en l’estat que estigui, nosaltres intentarem reciclar-ho!


Reparadors de plantxes

Classificat com: — Administrador @ 17:48

Els últims mesos a l’associació hem pogut disfrutar de la continuitat de diferents dies de la setmana dels monitors (Javi, Julio, Manu, …) ajudant a reparar totes aquelles taules amb més "tocs" que encara queden per reparar. Els hi encanta aquest moment de "shapers" i alhora que ajuden també aprenen.

Aquest fet dona lloc a la proximitat entre monitors i xavals al llarg de la setmana. Formant part també del equip educatiu del TEB.

Javi i Julio:

Sortides a la platja

Classificat com: — Administrador @ 17:08

És la part més atraient del projecte i el que tots esperen: anar a fer surf! Les sortides funcionen de manera intercalada amb els tallers. Aquestes sortides és realitzen en un ambient totalment festiu, el fet de que siguin en dissabte i que siguin en un medi extern ens ajuda, és com una petita excursió.

Normalment quedem aviat al TEB, cadascú agafa el neopre que li ha estat assignat, i carreguem les taules al cotxe que aporta al projecte un dels monitors. Els demés ens agafem el tren i anem cap a Montgat Nord que és una zona tranquil·la on casi sempre trobem alguna onadeta. Tornem a Barcelona cap al migdia, i tant pels xavals com pels monitors és una bona forma de començar el cap de setmana!

Estem processant la galeria d’imatges, disculpeu les molesties!

Gestionat amb WordPress RSS 2.0 RSS 2.0 dels comentaris