RavalSurf

29/4/2005

Classificat com: — Administrador @ 20:48

Molts cops són els que el projecte Ravalsurf hem sortit als mitjans de comunicació. Durant aquesta temporada, diferents fotografs i periodístes s’han tornat a interessar pel nostre projecte. Cosa que fa pensar que es un projecterojecte Hicham El Hammaraoui.
Podriem sebastant atractiu e innovador malgrat l’èxit d’aquest, Ravalsurf no
compte amb cap subvenció pròpia i sobreviu gràcies a l’associació per a
joves TEB a la qual pertany.
Afortuanadament tots els articles o reportatges que han sortit
publicats han reflexat el projecte tal i com els membres del projecte
pensem.
Destacar que algun article ha estat redactat per Cristina Cobo
encarregada del projecte va ser publicat per la revista Surflimit, comentar que una
de les imatges del monitor Javi Iraitzoz agafant una bona onada, va ser
la protagonista de l’article d’una principal revista destinada a gent europea, la
Metropolitan,  i sent portada de la mateixa, l’imatge d’un xaval del projecte
Podriem seguir destacant seqüències de Ravalsurf amb els mitjans de comunicació
Tot seguit podreu veure’ls, fes un clic a sobre l’article.

Aqui teniu algunes de les imatges que el fotògraf professional Tomeu Coll va fer en varies sesions al seguiment del projecte Ravalsurf

13/4/2005

OPEN SOCIAL DE L’ACS

Classificat com: — Administrador @ 16:18

El passat 4 d’abril ens vàrem desplaçar a la platja de Montgat on anem casi cada dissabte a realitzar l’activitat Ravalsurfera, podíem disfrutar d’un dia de sol i onades. Vem fer el calentament previ, i cap a l’aigua, però a diferència d’altres dies, teniem d’anar en compte de no desplaçar-nos cap a la dreta, ja que hi havia EL PRIMER OPEN SOCIAL DE SURF (Taula Curta) que l’organitzava l’ACS (Associació Catalana de Surf) on altres socis surfistes estaven competint a l’aigua.

Aquest campionat van participar 24 socis de la ACS, entre els quals, alguns membres de Ravalsurf van competir; el Javi Iraizoz i el Julio Amigó. Des d’aqui felicitem al Julio per la seva bona puntuació, va quedar dels 5 primers. Entraven per competir en diferents rondas de 5 surfistes i els membres del jurat els anaven puntuant fins arribar a la classificació final, que va quedar així:

1er. Axel Díaz

2on. Nacho Garcia

3er. Pablo Páramo

4rt. Lucas Gallego

5è. Julio Amigó

Tot Ravalsurf vem disfrutar de l’ambient festiu i amigable que es respirava al open, al estar observant els participants a l’aigua vàrem apendre mes sobre surf, i també vem aprofitar per vendre alguna samarreta, agraïm la col·laboració
dels socis per la compra.

Tot Ravalsurf felicitem als participants i a l’ACS!


Fotografia d’Albert Arcas

Mes informació del campionat:

12/4/2005

Adreces d’interès

Classificat com: — Administrador @ 10:15

Adreces d’interès

Classificat com: — Administrador @ 10:11

Neteja de Platges

Classificat com: — Administrador @ 9:54

El passat dissabte 19 d’abril es va dur a terme la ja habitual neteja de platges, organitzada a tota Europa per la Surfrider Foundation, associació de surfistes d’origen francesa que porta anys lluitant per la concienciació de la població en temes mediambientals com són el manteniment de les platges i el mar.

A Catalunya es van netejar platges des de Tarragona a l’àrea del Maresme. Com cada any, RavalSurf va voler participar d’aquesta iniciativa i va formar part del grup de neteja de la platja de Montgat, més coneguda pels surfistes com "Rotonda". Va ser una jornada divertida i productiva ja que es van recollir força bosses de brutícia, encara que l’objectiu final d’aquests actes sigui un altre, que la gent prengui conciencia de l’importancia de matenir nets els nostres mars i oceans.

Grup que es va encarregar de la neteja de la "Rotonda" a Montgat, entre els que ens trobem la colla de RavalSurf.

2.jpg

Javi, membre de la A.C.S. i voluntari de RavalSurf des de fa més de dos anys va ser l’encarregat de concovar la neteja de platges a Barcelona.

Per a més informació:

Gestionat amb WordPress RSS 2.0 RSS 2.0 dels comentaris