RavalSurf

22/6/2005

Dones catalanes campiones al nord

Classificat com: — Administrador @ 13:36
Aquesta temporada, primavera 2005, ha sigut excel·lent per a les diferents categories femenines catalanes envers al bodyboard i al longboard.

La primera campiona catalana va ser Zoraida Garcia al II campionat de Bodyboard AIB, celebrat a Sopelana el 4 i 5 de juny. Va quedar en primera posició i va ser premiada a la millor onada. Actualment segueix entrenat-se amb força per poder trobar algú que l’esponsoritzi.

La segona campiona de procedència francesa, però instal·lada a la ciutat de Barcelona on va començar a fer surf es Stephanie LeBlanc. El passat cap de setmana 18 i 19 de juny es va celebrar a la platja de Los Locos de Cantàbria el IV Longborader Festival de surf, on la nostra participant catalana va quedar en segona posició.

Tots els membres de Ravalsurf coneixem de ben a prop les dues participants, ja que son col·laboradores del projecte un motiu mes per a felicitar i fer un crit d’ànim a les dones envers aquest esport on predomina el gènere masculí.

Felicitats Zoraida i Steph!

21/6/2005

*Homenaje a Manu*

Classificat com: — Administrador @ 19:11

Después de un duro invierno por las playas de Montgat i Castelldefels, damos la bienvenida al verano, y también a los diferentes modelitos de alguno de los monitores de Ravalsurf.
jejeje, con toda la coña Manu!, un saludo de las monitorillas, ¡por cierto de antemano, gracias por tu comanche!!

1º matias

Classificat com: — Administrador @ 18:54

Hola me llamo  MATIAS soy de URUGUAY me gusta el surf  por que es un deporte muy divertido

zarauz 2004

Classificat com: — Administrador @ 18:49

andres

Classificat com: — Administrador @ 18:42
Hola me llamo Andrés soy de Uruguay y empese a practicar surf este año y me gusto mucho y voy ha seguir practicarlo hasta que me muera                                                                 .

Gestionat amb WordPress RSS 2.0 RSS 2.0 dels comentaris