Ens veiem el dia 21!

Hola a tot@s!! Queden pocs dies perquè ens tornem a trobar (recordeu que tenim una cita el divendres 21 de Novembre, com sempre a les 18 hores).

En aquesta sessió comentarem La Vida és un foc suau de Francesc Miralles.

Si us heu quedat amb ganes de llegir més llibres d’aquest autor, a la biblioteca podeu trobar:

Portada del llibre Un curs d'estiuUn Curs d’estiu a Irlanda / Francesc Miralles

L’Aura ha rebut pel seu setzè aniversari un regal ben especial: un curs d’anglès a una prestigiosa escola de Dublín. Amb moltes pors i més incerteses, l’espera un agost ple d’aventures i descobriments. A l’illa maragda viurà en una caòtica residència d’estudiants, coneixerà els pubs de primera mà, viatjarà a l’Ulster i aprendrà les lliçons més importants de la seva vida.

Portada del llibre InterrailInterrail / Francesc Miralles(Premi Columna Jove 2006).

Un any després d’haver fet un curs d’estiu a Irlanda, l’Aula es retroba amb els seus amics per fer un Interrail per l’est d’Europa. El grup de viatge –que inclou, un japonès, una alemanya i un irlandès- es retroba a Venècia per recórrer en tren Àustria, Polònia i Eslovàquia. Els esperen un munt d’aventures i descobriments, que la protagonista anotarà al seu diari en aquest agost inoblidable, on no faltaran amor, els malentesos i més d’un ensurt.

El llibre de l'hivernEl Llibre de l’hivern / Francesc Miralles

En Joel, un noi de Bellvitge de 16 anys, no pensa en altra cosa que a fugir de casa seva per voltar món. Arribat el moment, s’aturarà uns dies a un poble abandonat del Cadí, on un seguit de circumstàncies li faran cercar El llibre de l’hivern, una obra maleïda que pot dur la humanitat a una hivernació irreversible.

La biblioteca et recorda...