Joves del TEB

6.7.2005

Cannabis… Com ho vius?

Classificat com: — Administrador @ 16:10

Ahir, dimarts dia 5 de juliol, va venir al nostre centre Lluc Acero de PDS (Promoció i Desenvolupament Social) a fer una xerrada per a orientar-nos sobre el coneixement del consum de drogues, concretament del Cannabis.

L’objectiu de l’activitat, va ser, informar sobre el consum de cannabis -efectes i riscos- i aspectes relacionats, treballar possibles situacions que es poden trobar els joves, relacionades amb la substància, identificar i analitzar críticament els principals factors que influeixen en les decisions dels joves de fumar "porros", potenciar la capacitat crítica i afavorir la presa de decisions autònomes e individuals etc…

Amb una exposició de diferents cartells informatius vem poder treballar diferents falsos mites sobre el consum de Haixis i Marihuana, tal com:

* Fumar porros es menys dolent qeu fumar tabac.
* El Cannabis és terapèutic; per tant deu ser bo per a la salut
* El Cannabis relaxa i et fa sentir bé.
* Marihuana i Haixis són el mateix
* Tenir plantes a casa es legal

Tots varem aprendre i vem tenir temps desprès per a parlar sobre tots els dubtes que els joves tenim, va ser molt interesant per poder reflexionar sobre el consum de drogues.

8 Comentaris

  1. la xarala de aier mi parise bein

    Comment per abdel — 6.7.2005 @ 16:18

  2. Pos que ademas de la peli la charlaservia para que la gente le preguntaran al señor todo lo que quisieran. Me ha servido de mucho poque no sabia la mayoria de las cosas, nombres de drogas ni cutos tipos hay.Pero no tendria que haber sido tanto de hablar tendria que haber sido mas activa y mas con actividades.quiero decir practico.

    Comment per Misam Tammar Jamil — 6.7.2005 @ 16:23

  3. LA XARLA FUE MUI ENTERESATE PARA MI

    Comment per CHAIMAA — 6.7.2005 @ 16:24

  4. la xerrada d’ahir va ser molt interesant perquè vem apendre mès del que ja en sabíem, i això ens va fer reflexionar,perquè abans de fer alguna cosa ens farà pensar.

    Comment per ahmed — 6.7.2005 @ 16:30

  5. Jo també penso que va ser molt interessant la xerrada i que tots vam aprendre coses que no sabiem d’un tema que ens afecta a tots… perquè si som sincers tothom ha tingut, té o pot tenir alguna relació amb algun tipus de droga (entenent el sentit ampli de la paraula droga: tabac, alcohol…) i la base per a un consum amb menys riscos és la informació, si la tens, a partir d’ahi la decisió és només teva!
    Després de tot aquets rollo, un saludico a tots els que esteu participant de forma tan guay aquest Casalnet,
    ànims xavals!

    Comment per Cristina — 7.7.2005 @ 8:58

  6. Me ha encantado la charla de las drogas.
    yo como no tenia ni hidea de lo que eran las drogas pero gracias a la asociacion per a joves teb jajaja al casalnet cada dia aprendo mucho mas y cada año en todo y cualquier caso tu decides nunca lo olvides.

    Comment per MISAM — 21.7.2005 @ 22:48

  7. no fumis tabac perque pulmons només tens dos…fuma marihuana perque neurònes tens milions!

    Comment per Anonim — 15.5.2007 @ 12:46

  8. la xarla molt bé però jo encara fumo maria ja que em vaig adormir a la meitat.
    dew!

    Comment per Sergio — 15.5.2007 @ 12:48

RSS dels comentaris d'aquesta entrada.

Escriu un comentari

Perdona, els comentaris estan tancats.

Gestionat amb WordPress
Warning: include_once(../comptador/inc.func.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/virtual/bloc.ravalnet.org/htdocs/joves/index.php on line 117

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '../comptador/inc.func.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/virtual/bloc.ravalnet.org/htdocs/joves/index.php on line 117


Fatal error: Call to undefined function db_visits_log() in /var/www/virtual/bloc.ravalnet.org/htdocs/joves/index.php on line 119