EL PODER DE LA PARAULA

Fa uns dies l’Anna Pérez va participar en el programa de Ràdio4, L’altra ràdio a l’escola. Un programa que és fruit de la iniciativa conjunta entre Xtec-ràdio i Ràdio4. El seu comentari va girar entorn la paraula, la força de la paraula. Com a mestra em sembla interessant i important dotar-nos de temps per pensar i reflexionar sobre el què fem, perquè ho fem i com ho fem. Sovint el dia a dia fa que passin per davant les urgències i que deixem per més endavant la reflexió, la crítica i l’autocrítica. Del que va dir em quedo amb la importància que té ensenyar als nostres alumnes a utilitzar la paraula i possibilitar, des de l’escola, que els alumnes prenguin la paraula.

Podeu sentir el seu comentari clicant el play.


powered by ODEO

This entry was posted in RÀDIO, TIC. Bookmark the permalink.