CAPÇANES AL JURASSIC. Un programa de ràdio escolar!

El passat 20 d’octubre, en el programa de Ràdio4, l’altra ràdio a l’escola, van presentar un programa fet pels alumnes i mestres del Ceip Sant Isidre de Capçanes.

És una petita joia que ens mostra una manera de treballar col·lectiva i d’implicar tota l’escola en un projecte comú, la ràdio escolar.

Els alumnes van treballar el “Projecte dels Dinosaures” a l’aula i, tot treballant se’ls va acudir inventar una història que ens porta al temps del Juràssic. En la gravació s’hi barreja una història inventada (per cert, un guió molt original i molt ben fet) amb tot el que els alumnes han après sobre els dinosaures.

A banda, i qui ha treballat fent ràdio a l’escola ho sap, hi ha tota una feina engrescadora però a la vegada feixuga de polir la lectura, l’entonació, l’atenció, buscar i quadrar els efectes sonors…amb la finalitat que tota la feina feta llueixi i sigui de qualitat.

A continuació podeu escoltar “Capçanes al Juràssic”, seguida de l’explicació que els propis nens fan de com han treballat el guió, els efectes especials i les músiques.


powered by ODEO

This entry was posted in RÀDIO. Bookmark the permalink.