COMIATS!

El temps i la distància ajuden a posar les coses al seu lloc.

Aquest curs ha estat molt intens tant personalment, com pel fet de tenir la tutoria de sisè. Tenir una tutoria sempre és un repte, però tenir la de sisè ho és especialment i sobretot si és el primer cop. No només has de tenir al cap cada nen sinó que has de fer un bon traspàs a l’ESO i han de sortir de l’escola el màxim de ben preparats per al futur.

Aquests dies que he estat fora m’han servit per poder mirar-me el curs des de l’altra banda, recordar petits detalls que el dia a dia fa que passin inadvertits i fer-me més conscient de la sort que he tingut.

Des d’aquí m’agradaria donar les gràcies a l’Anna Pérez, ja que sempre l’he tinguda al meu costat, i a tots els alumnes de sisè per haver confiat en un projecte quan encara no entenien el que se’ls demanava, per no haver tingut en compte els meus errors i les meves falles, per haver-me transmès la seva força i per haver après a confiar en ells mateixos i en el grup.

Molta sort a tots i fins sempre!

El vídeo de final de curs que van fer recull aquest esperit.

This entry was posted in EDUCACIÓ, TUTORIA. Bookmark the permalink.