REFLEXIONS 1X1 (1):FEM GRÀFIQUES

Aquest curs l’escola ha entrat a participar, amb els alumnes de cinquè, en el pilotatge del projecte educat1x1.

Ara recordo quan, a finals d’agost i principis de setembre, amb l‘Anna Pérez (amb qui tinc la sort de compartir aquesta aventura) preparàvem els materials que faríem servir durant el curs. Ens preguntàvem si els alumnes serien cuidadosos i responsables amb els ordinadors, si se sentirien prou motivats i augmentarien les seves ganes d’aprendre, si es fomentaria el treball cooperatiu entre ells…

Ara que ja fa dos mesos que estem de ple en aquesta aventura, tinc la certesa que anem per bon camí i que incorporar les TAC d’una manera habitual a l’aula és una font d’enriquiment i aprenentatge pels nostres alumnes.

Les TAC venen a complimentar aquelles metodologies que entenen que l’alumne ha de ser el protagonista del seu aprenentatge (treball per projectes, centres d’interès…) amb webquest, caceres, projectes telemàtics….

Entre moltes altres activitats, aquests dies hem estat treballant a l’àrea de matemàtiques, les gràfiques i com fer-ne una.

En el seu post l’Anna ens ho explica i ens ho mostra d’una manera molt clara.

Aquí us deixo el suport tutorial que vam elaborar per tal d’aprendre a fer gràfiques amb l’ Open Office Draw.
This entry was posted in 1x1, TIC. Bookmark the permalink.